Double Conference on Program of Early Mammalian Development and Systems Biology of Stem Cells

Date:08.03.2015, 16:00 - 12.03.2015, 12:00
Location: Oberstdorf-Haus, Oberstdorf, Germany
Host: Francis Stewart, Andreas Beyer, Edith Heard, Austin Smith

Program of Early Mammalian Development (08-11 March) and Systems Biology of Stem Cells (10-12 March) are the two overlapping conferences with two joint sessions organized by the EU-funded SyBoSS project. A large number of excellent speakers has followed our invitation to winterly Oberstdorf, the most southern village in Germany. Among them will be:
Adrian Bird, Déborah Bourc'his, Anne Ferguson-Smith, Kat Hadjantonakis, Petra Hajkova, Hitoshi Niwa, Mitinori Saitou, Jörn Walter, Raja Jothi, Nevan Krogran, Bo Torben Porse, Mike Rudnicki, Timm Schroeder and many more.

For more information see here: http://syboss.eu/oberstdorf

More speakers will be selected from abstracts.

Here you can download the poster

Register now!